• Gratis verzending vanaf €60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Gill Pilot Jacket - IN88JW - Zeiljas - Dames

Artikelnummer
IN88JW-BLK01-16
Vanaf € 184,90
Voeg toe aan verlanglijst

Pastips – hulp bij het bepalen van de juiste maat

Algemeen

Zeiljassen vallen ruimer dan vrijetijdskleding, je moet er namelijk warme middenlagen onder kunnen dragen. Er moet voldoende bewegingsvrijheid overblijven, de extra lucht zorgt voor de gewenste warmte onder de zeiljas. De armen zijn vaak langer dan u gewend bent, dit is normaal. De arm lengte kan met de klitteband sluiting op de pols aangepast worden, let op dat de meeste jassen een binnen polsmanchet hebben die je eerste vastzet. Dit voorkomt inloop van water en verlies van warmte.

Passen met onderkleding

Pas de jas ook met de zeilbroek en de juiste onderkleding eronder. Een warme fleece of softshell voldoet prima. Zo weet je zeker dat je ook tijdens de koude dagen maximale bewegingsvrijheid hebt in je zeilbroek.

Lengte bij de armen

Om de lengte te bepalen moet je de jas op de juiste manier aantrekken, dus met onderkleding en de rits sluiten. Zorg dat je staat en hou je armen naast het lichaam naar beneden. De mouw lengte moet nu ergens tussen de pols en knokkels komen. Op deze manier heb je voldoende lengte om goede bewegingsvrijheid te hebben. De lengte kun je vervolgens aanpassen middels het klitteband aan de polsen.

Staan of zitten

Je past de jas terwijl je staat maar ga ook eens zitten en ervaar hoe de jas dan aanvoelt. De meeste zeiljassen hebben een dubbele rits, je kunt eventueel de ritssluiting aan de onderzijde wat open zetten, zo valt de jas beter als je zit.

  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
Gill Pilot Jacket - Inshore Zeiljas - Ademend een zeiljas ontworpen voor inshore gebruik. Deze jas is gemaakt voor warm en koud weer en is voorzien van heel veel handige en comfortabele accessoires.

Waarom kiezen voor de Pilot Zeiljas:

Dit is een onmisbare inshore jas die geschikt is voor verschillende activiteiten en avonturen. De Pilot zeiljas is gemaakt van 2-laags lichtgewicht materiaal waardoor hij soepel is en goed ademt. De jas is voorzien van een hoge nek, verstelbare manchetten en een doorlopende rits met stormflap zodat je droog blijft bij zowel warm als koud weer. De capuchon kan simpel en snel opgeborgen worden in de kraag, maar biedt ook goede bescherming bij slecht weer. Er zitten goed zichtbare delen op de jas voor veiligheid. Al met al, is het een super fijne jas voor een goede prijs!

Eigenschappen Gill IN88 Pilot Zeiljack
  • Opbergbare en verstelbare capuchon 
  • Verstelbare pols manchetten met een zacht PU materiaal voor bescherming tegen inkomend water
  • De rits is voorzien van een storm flap die voorkomt dat er water doorlekt
  • Een afsluitbare binnenzak
  • Refletie details voor betere zichtbaarheid
  • Deele gemaakt van gerecyceld polyester
Meer informatie
Ademend Materiaal
Coating 2-laags
Wasvoorschrift
30°C
Specificaties
Getapete naden, Waterdicht, Winddicht
Garantie

De garantie op een product wordt deels bepaald door de wetgever en deels door de leverancier. Wij proberen zo goed mogelijk weer te geven wat de garantie periode op een bepaald product is. Heeft u vragen over de garantie periode of voorwaarden neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail.

2 jaar
Merk
Gill
Barcode
5052316136626
Heren / Dames / Kinderen
Dames