• Gratis verzending vanaf €60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
Magic Marine

Magic Marine

Geen producten gevonden voor deze selectie.

In onze online shop bieden wij alles van Magic Marine dat u nodig heeft voor een actieve en veilige zeiltocht. De kleding en accessoires van Magic Marine zijn ontstaan vanuit een groep catamaran zeilers uit Nederland die in 1989 op zoek zijn gegaan naar manieren om langer en onder alle omstandigheden te zeilen. Het assortiment waar dit toe geleid heeft bestaat uit droogpakken, wetsuits, zwemvesten, raceharnassen, zeillaarzen en nog veel meer. In onze online shop bestelt makkelijk en snel alle Magic Marine items die u nodig heeft voor de ultieme zeilervaring!

Ontdek nu onze showroom!

Magic Marine performance based materiaal in de online shop

Als fanatiek watersporter stelt u andere eisen aan uw uitrusting dan mensen die puur recreatief het water opgaan. Wat dacht u van een natpak of droogpak, waarmee u onbezorgd het hele jaar door het water op kunt. Als zeiler wordt u blootgesteld aan de elementen en dan is het fijn als u beschermd wordt door de Racing Spraytop die water en wind buiten houdt. Met een Magic Marine uitrusting presteert u altijd op de top van uw kunnen!

Bestel vandaag, u heeft 14 dagen bedenktijd

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Wanneer u Magic Marine producten bestelt en u bent niet 100% tevreden, heeft u 14 dagen bedenktijd. Aan de kwaliteit zal het in ieder geval niet liggen! Bent u op zoek naar een specifieke uitrusting? Vraag het aan onze medewerkers in de showroom in Den Bosch of bel ons via +31 (0)73-6131763. Wij staan u graag te woord.

Andere bezoekers bekeken:

Gill zeilkleding | Musto | Spraytops