Secumar Free 100 - SUP - Reddingsvest

80199.PNG

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: 17164
€ 115,00

3-5 werkdagen

€ 115,00
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >70 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

Secumar Free 100, een reddingsvest speciaal voor SUP

Een net geeft acrobaten een veilige gevoel tijdens hun optreden –Het reddingvest SECUMAR FREE 100 geeft hetzelfde gevoel voor SUPPERS en anderen die voor zekerheid gaan. Het komt toch nog regelmatig voor dat SUPPERS zich zeker voelen, maar dat er plotseling toch problemen ontstaan, bijvoorbeeld in de vorm van kramp of vermoeidheid.

Dan is het moment om de SECUMAR FREE 100 in te zetten. Dat is het nieuwe reddingvest in de 100N categorie, die niet veel groter is dan een dikke riem. In een compact tasje aan een heupgordel is het drijflichaam opgevouwen. Testen hebben uitgewezen dat de gordel tijdens het zwemmen nauwelijks merkbaar is. In geval van nood trekt de drenkeling het drijflichaam uit het tasje, voor de buik, en trekt deze direct over het hoofd. Door middel van een handbediening wordt de CO2 patroon geactiveerd. De CO2 stroomt in het drijflichaam en zorgt voor drijfvermogen en stabiliteit van vest en drenkeling. 

Dit type reddingvest wordt aan de andere kant van de Atlantische Oceaan veelvuldig gebruikt. In de Verenigde Staten behoord dit type reddingvest tot de geliefdste modellen. Aangezien een reddingvest uit de 150N- of 275N categorie voor vele watersporten essentieel is, biedt de SECUMAR FREE 100 een goed back-up systeem voor lichtere eisen, in het bijzonder het populaire SUP (Stand Up Paddling).  Bij deze sport is veiligheid opgeborgen in de gordel en blijft het bovenlijf vrij.

Extra informatie

Heren / Dames / Kinderen
Unisex
Drijfvermogen
50N
Zwemvesten
Automatisch Opblaasbaar
Merk
Secumar
Soort
Reddingsvest