SUP Workshop gevorderd Uitgebreid 2.5uur

46050.JPG

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: 198707
€ 199,00

3-5 werkdagen

€ 199,00
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >70 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

Tijdens deze workshop gaan we o.a. kijken of je de juiste techniek beheert. Sta je goed op het board, hoe is je houding en gebruik je de peddel wel efficiënt? Ook krijg je wat meer uitleg over de omstandigheden waar je in terecht kunt komen en hoe je je veiligheid kunt garanderen.
Verder geven we je uitleg over diverse materialen en leggen we je uit hoe je board snel te draaien en weer te accelereren, hierna kun je zelf gaan oefenen om het je tot in de perfectie aan te leren. Deze workshop is altijd op de persoon gericht dus wil je meer van het een en minder van het ander dan passen wij dat naar wens aan.

1 op 1
Wij geven de voorkeur om bij deze workshop 1 op 1 te werken, wil je toch graag een tweede persoon meenemen dan kan dat wel, we geven de workshop dan 1 op 2 (1 instructeur met 2 deelnemers). Het doel is dan ook een blije klant die iets extra’s geleerd heeft na deelname en een ervaring rijker is.

Wil je een workshop gevorderd standaard volgen? Bij ons kun je deze workshop in overleg plannen op elk gewenst moment van de week (ochtend, avond, weekend). Ons advies is een eigen SUP te hebben om deze workshop te volgen, het is namelijk belangrijk aan je board gewent te zijn. Wat kan je board en hoe reageert het op de acties die je maakt? Wanneer je een "vreemd" board gebruikt is deze workshop minder geschikt.

Wil je boeken of meer info neem dan snel contact op of kom langs in onze winkel. 

Extra informatie

SUP Activiteit
SUP Workshop
Merk
Jobe