Dubarry zeillaarzen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Heeft u warme, waterdichte zeillaarzen nodig, dan zijn Dubarry zeillaarzen echt wat voor u. Waar vindt u ze? Bij Zeilkleding.nl bieden wij u een zeer ruim assortiment zeillaarzen van Dubarry. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons uitstekend terecht. Comfort en veiligheid zijn uiteraard zeer belangrijk op de boot. Onbezorgd en plezierig zeilen doet u dan ook alleen met de zeilspullen van Zeilkleding.nl.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

De kenmerken van Dubarry zeillaarzen

Wat kenmerkt Dubarry zeillaarzen? De laarzen zijn 100% waterdicht en ademend door het gebruik van een Gore-Tex membraan. Dit zorgt ervoor dat uw voeten droog en warm blijven. Omdat de zolen zijn voorzien van een antislip profiel, bieden ze u ook nog eens veel grip op de boot.

Profiteer van combikorting: zeillaarzen een onderhoudsset én een gratis tas!

Uw zeillaarzen moeten natuurlijk lang mee kunnen gaan. Daarom is het belangrijk ze goed te onderhouden. Bij Zeilkleding.nl profiteert u van een combikorting. Dat houdt in dat u, wanneer u zeillaarzen koopt in combinatie met een onderhoudsset, dit voor een gereduceerde prijs ontvangt. U krijgt er zelfs een gratis tas bij!

Persoonlijk en professioneel advies

Wij hebben veel verschillende typen Dubarry zeillaarzen op voorraad. Deze kunt u gemakkelijk met elkaar vergelijken voordat u uw keuze maakt. Wilt u persoonlijk en professioneel advies ontvangen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Ook als u online bestelt geven wij u graag een persoonlijk en professioneel advies over de meest geschikte zeillaars voor u, maar dan telefonisch via +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Zeiljassen | Magic marine zeilkleding | Zeillaarzen