Gill OS3 zeilbroek

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Heeft u de Gill OS3 zeilbroek wel eens geprobeerd? Dan weet u zeker dat u gedurende uw zeiltocht droog en warm blijft. Doordat het materiaal waterdicht is en als een schild werkt tegen wind, bent u verzekerd van een comfortabele zeiltocht. In welke weersomstandigheden u ook verzeild raakt, met de Gill OS3 zeilbroek van Zeilkleding.nl houdt u uzelf warm en droog.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

De Gill OS3 zeilbroek staat garant voor comfort

Een flinke regenbui, golven die tegen de boot aanslaan of een koude wind. Een nat pak heeft u voordat u het weet. Net zoals koude rillingen door een sterke wind. Met de Gill OS3 zeilbroek maakt u een vuist tegen water en kou. Doordat het materiaal waterdicht én ademend is, beschermt het tegen invloeden van buitenaf terwijl u geniet van een hoog draagcomfort. Doordat de zeilbroek een hoge pasvorm heeft en afsluit, bent u tot boven uw middel beschermd. Tel daar een maximale bewegingsvrijheid bij op en u begrijpt waarom deze zeilbroek comfortabel is.

Bestel uw zeilkleding eenvoudig online

Wat voor zeilkleding u ook zoekt, met ons materiaal weet u zeker dat uw zeiltocht aangenamer en acceptabeler wordt. Bestel uw Gill OS3 zeilbroek eenvoudig online en ga voor een zeilbroek die u makkelijk aan en uit doet. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontvang in de meeste gevallen de verzending de volgende dag al in huis. Is de bestelling boven de € 70? Dan betalen wij uw verzendkosten! Heeft u vragen over de zeilbroek of onze andere producten? Vul dan het contactformulier in of bel naar +31 (0)73-6131763. Past u de zeilbroek liever in de winkel? Kom dan langs in de winkel in ’s-Hertogenbosch.

Andere bezoekers bekeken:

Zeillaarzen | Musto zeilkleding | Zeilpakken