Gill zeilkleding

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kiest u voor Gill zeilkleding dan kiest u voor een outfit die is ontworpen met decennialange ervaring. Sinds 1980 brengt Gill gespecialiseerde zeilkleding op de markt en in de jaren daarop zijn technologische verbeteringen doorgevoerd. Dankzij deze verbeteringen is Gill tegenwoordig een geliefd merk onder plezierzeilers én topsporters. Gun uzelf het beste, gun uzelf Gill zeilkleding!

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Gill zeilkleding, perfect voor op het water

Wat maakt Gill zeilkleding dan zo populair? Omdat het merk zichzelf constant de vraag stelt ‘hoe zorgen we ervoor dat onze kleding tegemoetkomt aan de behoefte van zeilers en andere watersporters?’ Er wordt gekeken naar de omstandigheden waar mensen op het water mee te maken krijgen en dankzij technologisch vernuft wordt hier een oplossing voor bedacht. Denk aan:

  • Bescherming tegen uv-straling
  • Ademend zonder dat warmte te snel los wordt gelaten
  • Sneldrogend materiaal
  • Perfecte pasvorm dankzij topkwaliteit lycra

Alsof dat niet genoeg is krijgt u bij Zeilkleding.nl ook nog eens levenslange garantie op Gill zeilkleding. Met Gill bent u uitstekend voorbereid op de omstandigheden op het water!

Ook al het andere dat u nodig heeft om veilig en comfortabel het water op te gaan

In de webshop vindt u ook al het andere voor nog meer comfort en veiligheid op het water. In het assortiment van Gill vindt u zeilhorloges, shorts, tassen, zonnebrillen en meer. Bekijk het complete aanbod en stel zelf uw outfit samen. Heeft u hier hulp bij nodig? Onze ervaringsdeskundigen staan voor u klaar als u belt met +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Musto | Spraytops | Helly hansen zwemvest