Gill zonnebril

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Op het water is geen schaduw dus bescherm uw ogen goed met een Gill zonnebril. Waarom Gill? Dit merk houdt bij het ontwerpen van hun zonnebrillen rekening met de situaties waar u als watersportliefhebber mee te maken krijgt en ontwikkelt hier een praktische oplossing voor. We vertellen u graag meer!

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Waarom een Gill zonnebril perfect is voor watersporters

Welke eigenschappen maken zonnebrillen van Gill geschikt voor watersporters? Laten we beginnen door te melden dat uw ogen uitstekend worden beschermd tegen de felle zon dankzij topkwaliteit polaroid lenzen met uv-licht absorptie. En dat is lang niet het enige voordeel:

  • Rubberen uiteinden op de pootjes en de neus geven betere grip zodat de bril minder snel afvalt bij hoge golven
  • Mocht dat toch gebeuren dan blijft een Gill zonnebril gewoon drijven!
  • Een anti-kras coating zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van uw zonnebril

Wist u dat u ook een Gill zonnebril op sterkte koopt bij Zeilkleding.nl?

Waarom bestellen bij Zeilkleding.nl?

Een Gill zonnebril maakt uw verblijf op het water nog comfortabeler, maar waarom zou u bestellen bij Zeilkleding.nl? De laagste prijsgarantie is een reden. Gratis verzending vanaf €70,- is er nog een. 14 dagen bedenktijd op al uw aankopen is een derde. Nog meer overtuiging nodig? Dankzij onze ruime voorraad en ons goed georganiseerde bestelsysteem heeft u een bestelling die op werkdagen voor 15.00 plaatst, de volgende dag al in huis. En heeft u nog vragen? Bel ons dan via +31 (0)73-6131763 of kom gezellig langs in onze ruime showroom.

Andere bezoekers bekeken:

Bootschoenen dubarry | Magic marine | Gill zeilkleding