Helly Hansen jas

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kies voor een Helly Hansen jas en blijf droog en warm tijdens elke zeiltocht die u maakt. In het assortiment van Zeilkleding.nl vindt u een ruim assortiment jassen van dit toonaangevende merk voor vrouwen en mannen. Een goede zeiljas is onmisbaar voor elke zeiler. Zowel de ervaren zeiler als de beginner heeft baat bij de bescherming die een zeiljas biedt.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Een Helly Hansen jas houdt u droog en warm tijdens het zeilen

Zeilen is een prachtige activiteit, maar het is helaas een hobby waarbij u niet altijd droog en warm blijft. Daarom is een geschikte zeiljas een belangrijk deel van uw uitrusting. Als u een zeiljas zoekt die u zelfs in de koudste en natste weersomstandigheden beschermt, kiest u het beste voor een Helly Hansen jas. De jassen van dit merk zijn speciaal ontworpen voor zeilers en bieden optimaal draagcomfort. Een jas van Helly Hansen is namelijk water- en winddicht, maar toch ademend. Zo geniet u van elke zeiltocht, ongeacht het weer. De Helly Hansen jassen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Zo vindt elke zeiler ongetwijfeld de perfecte zeiljas in ons assortiment.

Vind de perfecte zeiljas in ons assortiment

Heeft u de geschikte zeiljas gevonden in ons assortiment? Bestel deze dan snel online en geniet van gratis verzending bij een bestelling vanaf € 70,-. Bekijkt u de jassen liever eerst in het echt? Ontdek dan ons volledige assortiment zeilkleding in de winkel in ’s-Hertogenbosch! Onze medewerkers staan u hier graag te woord, maar u bereikt ons ook op het nummer +31 (0)73-6131763.