Helly Hansen zwemvest

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een Helly Hansen zwemvest is lichtgewicht en anatomisch vormgegeven zodat u veilig én comfortabel het water op gaat. Bestel een automatisch reddingsvest van Helly Hansen bij Zeilkleding.nl voor optimale veiligheid en bespaar waardevolle tijd wanneer er onverhoopt iemand overboord slaat.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Helly Hansen zwemvest: extra veiligheid voor watersporters en avonturiers

Bent u een fanatiek watersporter of gaat u graag op avontuur op het water? Dan biedt een automatisch Helly Hansen reddingsvest u extra bescherming. Dat komt door de innovatieve manier waarop het vest zich opblaast. De meeste automatische vesten reageren wanneer een zouttablet of capsule in de voering in contact komt met water. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat het vest niet afgaat wanneer het in contact komt met vocht. Het topmodel van Helly Hansen heeft daarom een extra beveiliging in de vorm van een druksensor. De sensor op het reddingsvest wordt automatisch geactiveerd op een diepte van 15 centimeter. Zo maakt Helly Hansen zeilen weer een stukje veiliger.

Makkelijk te gebruiken, ook voor kinderen

Een ander voordeel van een Helly Hansen zwemvest is de eenvoud waarmee u het aantrekt. En dat maakt ze ideaal voor mensen die hun kinderen meenemen op een zeiltocht. U hoeft alleen een simpele gesp vast te klikken en uw kind zit stevig in het vest.

Bestel vandaag, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

Bestelt u uw Helly Hansen zwemvest op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende dag al bezorgd. Dat is nog eens snelle service! En heeft u hulp nodig bij het bestellen van een automatisch Helly Hansen reddingsvest, dan belt u ons voor advies via +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Starthorloges | Magic marine zeilkleding | Uv bescherming