JOBE

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Het Nederlandse merk JOBE is een grote naam in de wereld van de watersport. Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige benodigdheden voor verschillende watersporten, waaronder wakeboarding. Bent u op zoek naar een SUP-board van dit merk? Bekijk dan snel het ruime assortiment bij Zeilkleding.nl!

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Ontdek de SUP-boards van JOBE in onze webwinkel

Superieure SUP-boards worden gemaakt door het Nederlandse merk JOBE. De beste plek om deze te kopen? Bij Zeilkleding.nl, natuurlijk! Hier vindt u een ruim assortiment van SUP-boards, van JOBE en andere merken. Ook alle benodigdheden voor het uitoefenen van uw favoriete watersport vindt u in ons aanbod . Van SUP-boards tot paddels en zelfs coils of elektrische pompen van diverse toonaangevende merken, u vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie. Ook bieden wij onze SUP-pakketten aan die alles bevatten wat u nodig heeft om u op het water te begeven.

Bestel meteen of vraag om advies

Heeft u het SUP-Board van JOBE gevonden dat u zocht in ons assortiment? Bestel het dan meteen online! In de meeste gevallen ontvangt u uw benodigdheden al de volgende dag. Vanaf € 70,- is de verzending van uw bestelling bovendien helemaal gratis. Ontvangt u graag advies voor u uw keuze maakt? Geen probleem! We helpen u graag telefonisch verder op +31 (0)73-6131763 of in onze winkel te ‘s-Hertogenbosch. Kom langs om rustig ons ruime assortiment te bekijken en zeilkledij te passen.