JOBE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het Nederlandse merk JOBE is een grote naam in de wereld van de watersport. Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige benodigdheden voor verschillende watersporten, waaronder wakeboarding. Bent u op zoek naar een SUP-board van dit merk? Bekijk dan snel het ruime assortiment bij Zeilkleding.nl!

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Ontdek de SUP-boards van JOBE in onze webwinkel

Superieure SUP-boards worden gemaakt door het Nederlandse merk JOBE. De beste plek om deze te kopen? Bij Zeilkleding.nl, natuurlijk! Hier vindt u een ruim assortiment van SUP-boards, van JOBE en andere merken. Ook alle benodigdheden voor het uitoefenen van uw favoriete watersport vindt u in ons aanbod . Van SUP-boards tot paddels en zelfs coils of elektrische pompen van diverse toonaangevende merken, u vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie. Ook bieden wij onze SUP-pakketten aan die alles bevatten wat u nodig heeft om u op het water te begeven.

Bestel meteen of vraag om advies

Heeft u het SUP-Board van JOBE gevonden dat u zocht in ons assortiment? Bestel het dan meteen online! In de meeste gevallen ontvangt u uw benodigdheden al de volgende dag. Vanaf € 70,- is de verzending van uw bestelling bovendien helemaal gratis. Ontvangt u graag advies voor u uw keuze maakt? Geen probleem! We helpen u graag telefonisch verder op +31 (0)73-6131763 of in onze winkel te ‘s-Hertogenbosch. Kom langs om rustig ons ruime assortiment te bekijken en zeilkledij te passen.