Magic Marine zwemvest

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Magic Marine is het Nederlandse merk met een zwemvest voor iedereen die het water op gaat, van recreant tot fervent watersporter. Bij Zeilkleding.nl hebben wij de zwemvesten van Magic Marine opgenomen in ons assortiment vanwege de comfortabele pasvorm, de uitstekende werking en de aantrekkelijke prijs. Met een Magic Marine zwemvest gaat u goed voorbereid het water op!

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Magic Marine zwemvest: ideaal voor zeilscholen, surfkampen en bootverhuur

De prijs-kwaliteitverhouding maakt een Magic Marine zwemvest ideaal voor ondernemers die meerdere vesten nodig hebben. Voor het geven van zeil- of (wind)surfkampen heeft u al gauw tien vesten of meer nodig en dat maakt de prijs van dit oer-Hollandse merk erg aantrekkelijk. Een ander voordeel is dat het vest eenvoudig aan en uit te trekken en verstelbaar is. Dat is handig wanneer meerdere mensen snel van vest moeten wisselen op drukke dagen.

Kom langs of bestel direct voor de laagste prijsgarantie

Kom de zwemvesten van uw voorkeur bekijken in onze 1000m2 grote showroom in Den Bosch of bestel direct via de webshop, uiteraard altijd voor de laagste prijsgarantie. En bestelt u voor meer dan €70,- dan wordt uw bestelling helemaal gratis verzonden! Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het plaatsen van uw order? Bel dan met +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Musto bootschoenen | Musto zeilpak | Offshore kleding