Musto bootschoenen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Musto bootschoenen koopt u vanwege de stijlvolle uitstraling, het loopcomfort en de speciale zool die u zelfs op natte oppervlakken de beste grip biedt. Dankzij een ruim assortiment bestelt u bij Zeilkleding.nl de Musto bootschoenen die perfect passen bij uw zeiloutfit. Makkelijk, voordelig en met een garantie van minimaal 1 jaar.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Comfortabel, fris en beide voeten stevig op het dek met Musto bootschoenen

Musto ontwerpt bootschoenen die uw voeten optimale ondersteuning bieden bij de hiel en die u de hele dag comfortabel aanhoudt. Tijdens het zeilen zijn natte voeten nauwelijks te vermijden, maar gelukkig heeft Musto ook hieraan gedacht. De schoenen zijn voorzien van een speciale afwatering zodat er geen water in de schoen blijft staan. Het materiaal blijft goed geventileerd en droogt ontzettend snel. En de speciale GripDeck technologie geeft u de beste grip onder alle omstandigheden. Musto voldoet ruimschoots aan alle eisen die u stelt aan uw volgende paar bootschoenen.

Bootschoenen voor het hele gezin

Maak het uzelf makkelijk en bestel bootschoenen van Musto voor heren, dames en kinderen. Kies uw favoriete model, reken makkelijk en veilig af middels iDEAL en uw bestelling wordt direct in orde gemaakt. Bent u toch niet volledig tevreden of heeft u een andere maat nodig? Bij Zeilkleding.nl heeft u 14 dagen bedenktijd. Wilt u liever eerst iemand spreken voordat u een keuze maakt? Wij heten u van harte welkom in de showroom in Den Bosch. Voor advies op afstand belt u met +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Musto zeilpak | Offshore kleding | Spinlock zwemvest