Reddingsvest kind

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Houdt u van zeilen en neemt u graag uw kind mee aan boord, dan is een reddingsvest voor het kind onmisbaar. Alleen dan kunt u de veiligheid aan boord waarborgen en ongelukken altijd proberen te voorkomen. Waar vindt u een reddingsvest voor uw kind? Bij Zeilkleding.nl bieden wij een zeer ruim assortiment zeilkleding en accessoires, waaronder zwemvesten.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Welk reddingsvest kiest u voor uw kind? Verschillende opties bij Zeilkleding.nl

Bij Zeilkleding.nl vindt u verschillende soorten reddingsvesten voor kinderen. Deze delen wij op in twee categorieën:

Maar wat zijn precies de verschillen? Automatische reddingsvesten blazen direct op zodra ze in contact komen met water. Op die manier komt de drenkeling op de rug te liggen. Een vaste stof reddingsvest hoeft niet meer opgeblazen te worden en is speciaal ontwikkeld voor gebruik op het binnenwater.

Onbezorgd het water op

Uiteraard wilt u onbezorgd het water op. Een reddingsvest voor uw kind zorgt al voor veel minder zorgen. Maar heeft u ook aan uzelf gedacht? En aan de hond? Gelukkig schaft u bij Zeilkleding.nl ook gemakkelijk een zwemvest voor heren of dames of voor de hond aan.

Vragen? Stel ze aan onze deskundige medewerkers

Heeft u vragen over het gebruik van het reddingsvest voor uw kind? Stel al uw vragen aan onze deskundige medewerkers via +31 (0)73-6131763 of breng een bezoek aan onze winkel in ’s-Hertogenbosch en ontvang persoonlijk advies.

Andere bezoekers bekeken:

Automatische reddingsvesten | Sup board opblaasbaar | Droogpakken