Reddingsvesten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bij Zeilkleding.nl kunt u terecht voor een ruim aanbod aan zwem- en reddingsvesten. In onze gespecialiseerde winkel en webshop vindt u alle benodigdheden voor het beoefenen van uw watersport. Van zwemvesten tot bootschoenen en van wetsuits tot zeiljassen. Dankzij onze ruime voorraad heeft u deze snel in huis en kunt u snel veilig en comfortabel het water op.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Reddingsvesten voor elke zeiler

Zeilen is een passie, een die vaak wordt gedeeld in de hele familie. Daarom vindt u in ons assortiment reddingsvesten voor jong en oud. Zo kunt u veilig genieten van een leuke zeiltocht met al uw naasten. U vindt hier bovendien verschillende soorten reddingsvesten:

  • Automatische reddingsvesten: dit type reddingsvest blaast zich automatisch op zodra het in aanraking komt met water. Hiermee worden waardevolle seconden gespaard in een noodsituatie, waar vaak verwarring heerst.
  • Vaste stof zwemvesten: dit zijn zwemvesten die een vaste schuimkern bevatten die zorgt voor het drijfvermogen van de vest.

Onze reddingsvesten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo vindt u hier reddingsvesten met een opvallende kleur, ingebouwde noodverlichting en ook voorgevormde modellen. Daarnaast zijn er reddingsvesten verkrijgbaar met een brede waaier aan drijfvermogens, variërend van 150 tot 275 Newton.

Ga veilig het water op met een reddingsvest

Bekijk onze reddingsvesten en kies een gepast model voor uw wensen en eisen. Komt u graag de zwemvesten passen of ontvangt u graag advies bij uw keuze? Bezoek dan onze winkel in ’s-Hertogenbosch. Ons personeel staat hier voor u klaar, maar u bereikt ons ook op +31 (0)73-6131763.