Spinlock zwemvest

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met een Spinlock zwemvest wordt zeilen nog comfortabeler en veiliger. Deze officiële Volvo Ocean Race supplier maakt zwemvesten en andere zeilkleding waarmee u zoveel mogelijk bewegingsvrijheid heeft. Dankzij de slijtvaste materialen is een Spinlock zwemvest bovendien geschikt voor zelfs de zwaarste omstandigheden waarmee u op het water geconfronteerd wordt.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Spinlock zwemvest: technisch hoogstandje

Spinlock is een gevestigde naam geworden binnen de zeilwereld vanwege de technische ontwikkelingen binnen het bedrijf. Het Spinlock reddingsvest, het Deckvest, is dan ook volledig vanaf de tekentafel ontwikkeld. De vesten zien er fraai uit en worden over de schouders gedragen in plaats van in de nek, wat een stuk comfortabeler aanvoelt. Ook heeft het vest een ingebouwd harnas waardoor u en uw teamgenoten beter beschermd zijn, in én buiten het vaartuig.

Meer dan alleen een zwemvest

Het is inmiddels verplicht om in ieder vaartuig een zwemvest te dragen. Logisch ook, aangezien het ongeluk in een klein hoekje schuilt. Een Spinlock zwemvest biedt u, mocht er onverhoopt iets gebeuren, meer bescherming dan een regulier vest dankzij de volgende accessoires:

  • Een automatisch afvuurmechanisme dat geactiveerd wordt bij contact met water
  • Optionele zij- en heuptas
  • Optionele sprayhood zodat u geen water in het gezicht krijgt.

En wist u dat u ook nog eens 5 jaar garantie krijgt op een Spinlock zwemvest? Plaats vandaag nog uw bestelling via de webshop, kom langs in onze showroom in Den Bosch en bekijk de zwemvesten van dichtbij of neem voor meer informatie contact op via +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Zwemvesten | Talamex reddingsvest | Heren bootschoenen