Talamex reddingsvest

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met een Talamex reddingsvest hoeft u zelf niets meer te doen, mocht u onverhoopt een keer in het water belanden tijdens een zeiltocht. Een Talamex reddingsvest blaast zichzelf automatisch op wanneer het in contact komt te liggen met water en dit draait de drenkeling op de rug. Dankzij het hoge drijfvermogen zijn deze vesten uitermate betrouwbaar. Dat is wel zo prettig in een benarde situatie.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Talamex reddingsvest: veiligheid waar u geen hoge prijs voor betaalt

Vaak komt extra veiligheid tegen een prijs. Dat kunnen de letterlijke kosten zijn, maar ook het inleveren op comfort. Een reddingsvest met een hoog drijfvermogen kan bijvoorbeeld behoorlijk zwaar aanvoelen en bepaalde materialen kunnen gaan schuren terwijl u het draagt. Een Talamex reddingsvest daarentegen is lichtgewicht zonder aan drijfvermogen in te leveren en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

3 redenen om te bestellen bij Zeilkleding.nl

Bij Zeilkleding.nl maakt u altijd gebruik van de laagste prijsgarantie. Daar bovenop is de verzending van uw bestelling altijd gratis als u voor €70,- of meer bestelt. Met 14 dagen bedenktijd en een makkelijk ruilproces is een maatje groter of kleiner geen enkel probleem. Wilt u meer informatie over onze producten of de voordelen van onze webshop? Bel dan met onze experts via +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Heren bootschoenen | Zeilkleding dames | Zeilbroeken