Trilaminaat droogpak

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wilt u zeilen met een trilaminaat droogpak? Dan weet u zeker dat u optimaal droog blijft terwijl u de zeilen hijst. Trotseer de golven en ga het avontuur aan. Op de website van Zeilkleding.nl vindt u het droogpak waarmee u zelfs tijdens slecht weer uw lievelingssport kunt beoefenen. Kies voor een outfit met veel bewegingsvrijheid, een waterdichte coating en ademend materiaal. Laat u niet tegenhouden door het weer. Schaf een trilaminaat droogpak aan voor mannen, vrouwen of kinderen en zeil op het moment dat u dat wilt.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Weer of geen weer: met een trilaminaat droogpak zeilt u wanneer u dat wilt

U laat een dagje zeilen toch niet in het water vallen door regen? Met een trilaminaat droogpak hoeft dat inderdaad niet het geval te zijn. Dankzij de lucht tussen het droogpak en uw lichaam blijft u lang heerlijk warm. Dit komt door het 3-laags laminaat dat vervaardigd is van een sterk materiaal. En het gewicht van het isolerende pak? Dat is verwaarloosbaar. Doordat een trilaminaat droogpak vaak nog niet eens 2 kilogram weegt, heeft u amper door dat u een stevig pak aan heeft. Behalve als u naar het tegenhouden van wind en het vasthouden van de warmte kijkt. In dat geval bent u maar al te blij met uw droogpak op de zeilboot.

Alles voor de zeilsport vindt u bij ons

Wat voor zeilkleding u ook zoekt, zowel online als in de winkel vindt u het bij ons. Wit u uw trilaminaat droogpak liever in onze zaak passen met behulp van feedback van een van onze medewerkers? Kom dan naar onze winkel van 1000 m² in ’s-Hertogenbosch en vind in het grote assortiment precies wat u nodig heeft. Gaat u voor online bestelgemak of weet u al precies wat u wilt? Bestel dan uw zeilbenodigdheden online. Doordat u 14 dagen bedenktijd heeft en u bij een bestelling boven de € 70 geen verzendkosten betaalt, geniet u van tal van voordelen.

Nog vragen? Laat het ons weten

Heeft u nog vragen over onze materialen of wilt u meer weten over onze online bestelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73-6131763 of vul het contactformulier in.

Andere bezoekers bekeken:

Wetsuit shorty | Zeilhorloge | Zeilpak kopen