Wetsuit shorty

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met een wetsuit shorty blijft u zelfs in relatief warm water ideaal op temperatuur. Hoewel het tegenstrijdig klinkt, is het mogelijk om het koud te krijgen in warmere wateren. Dit is te verklaren doordat onze lichaamstemperatuur veelal warmer is dan de watertemperatuur. Zeker wanneer u gaat zeilen of windsurfen, kunt u het koud krijgen. Met een wetsuit shorty van Zeilkleding.nl, voelt u zich absoluut als een vis in het water. Kies voor een wetsuit shorty voor mannen, vrouwen of kinderen en ga voor een maximaal comfort.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

De voordelen van een wetsuit shorty

Gaat u vaak zeilen in tropische landen? Of zoekt u op een snikhete dag in Nederland de verkoeling op door te gaan windsurfen? Hoewel u het niet zou verwachten, kunt u het zelfs op die momenten koud krijgen in het water. Met een wetsuit shorty houdt u uw lichaamstemperatuur perfect op peil. Met dit wetsuit dat vooral tijdens warm weer een heerlijke aanvulling is, kiest u voor functionele zeilkleding. Dankzij het lichtgewicht van de flexibele wetsuit shorty, heeft u exact de bewegingsvrijheid die u wenst tijdens het zeilen of windsurfen.

Bestel uw wetsuit eenvoudig online

Een ander bijkomend voordeel van onze wetsuit shorty? De verschillende modellen zijn eenvoudig online te bestellen. Wanneer u vandaag voor 15.00 uur uw bestelling plaatst, heeft u uw producten in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Bestelt u voor meer dan € 70? Dan betalen wij de verzendkosten voor u. Daarnaast is het ook mogelijk om onze showroom van 1000 m² in ’s-Hertogenbosch te bezoeken. Wilt u meer weten over onze wetsuits of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Bel naar +31 (0)73-6131763 of vul het contactformulier in.

Andere bezoekers bekeken:

Zeilhorloge | Zeilpak kopen | Trilaminaat droogpak