Wetsuits

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bij Zeilkleding.nl kunt u terecht voor wetsuits van uitstekende kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. U bestelt deze eenvoudig online of kom ze eerst passen in onze ruime winkel in ’s-Hertogenbosch. Wat voor model wetsuit zoekt u? Dankzij ons uitgebreide aanbod vindt u bij ons ongetwijfeld het geschikte model voor uw wensen.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Wetsuits voor elke watersporter

Wetsuits zijn onmisbaar voor iedere watersportbeoefenaar. Zeker in Nederland, waar de temperatuur niet altijd hoog ligt, is een wetsuit cruciaal om u te beschermen tegen weer en wind. Wetsuits zijn namelijk speciaal ontworpen om water- en winddicht te zijn en u zo te beschermen tegen koude temperaturen en nattigheid. Dankzij de waterdichte stof blijft u met een wetsuit zelfs droog wanneer u in het water valt. In ons assortiment vindt u zowel wetsuits voor mannen als vrouwen, alsook verschillende uitvoeringen. De collectie gaat van wetsuits zonder mouwen tot wetsuits met lange mouwen en nog meer. Alle pakken zijn bovendien van toonaangevende merken, zoals Gill, waardoor u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit.

Bestel online of kom passen in de winkel

Ontdek onze wetsuits en bestel uw droogpak makkelijk online en geniet van gratis verzending vanaf € 70,-. Of kom langs in de winkel in ’s-Hertogenbosch om onze wetsuits te passen voor aankoop. Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag als u belt naar +31 (0)73-6131763.