Zeilhorloge

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Op zoek naar een zeilhorloge met een helder display zodat u altijd in staat bent om binnen een oogopslag de tijd waar te nemen? Met de modellen van Zeilkleding.nl ziet u tijdens de hectiek van een wilde zeiltocht altijd hoe laat het is. Maar onze modellen hebben meer te bieden. Wilt u weten welke varianten het best bij u aansluiten? Lees dan snel verder en ontdek uw favoriete zeilhorloge.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Naar dit zeilhorloge bent u op zoek

U bent dus op zoek naar een zeilhorloge. In dat geval is het van belang dat u precies de eigenschappen en het model krijgt, die bij de intensiteit van de zeilsport past. Kies voor een horloge waarmee u precies de zeiltijd tijdens een wedstrijd achterhaalt of ga voor een extra groot scherm zodat u alle nodige informatie vanaf de mast kunt aflezen. In onze webshop vindt u precies het zeilhorloge dat past bij uw wensen en voorkeuren. Weet exact hoe laat het is en hoe lang u zeilt, zonder dat uw horloge het begeeft. Met een zeilhorloge kan het.

Vandaag voor 15.00 uur besteld? Vrijwel altijd morgen in huis

Heeft u een zeilhorloge gevonden dat u wilt hebben? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Wanneer u voor 15.00 uur uw bestelling plaatst, heeft u het in de meeste gevallen morgen al in huis. Wist u dat wij ook cadeaubonnen verkopen? Geef iemand een bon voor zijn of haar verjaardag, zodat de jarige zelf een zeilhorloge naar keuze bij ons kan aanschaffen. Wel zo handig.

Andere vragen?

Bestel uw product of kom langs in onze winkel van 1000 m² in ’s-Hertogenbosch. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)73-6131763 of vul het contactformulier in.

Andere bezoekers bekeken:

Zeilpak kopen | Trilaminaat droogpak | Wetsuit shorty