Zeilschoenen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Voor een ruim assortiment zeilschoenen kunt u terecht bij Zeilkleding.nl. Online en in onze winkel in ’s-Hertogenbosch bieden wij alle benodigdheden voor een veilige en aangename zeiltocht. Dankzij onze ruime voorraad heeft u uw zeilschoenen en andere accessoires in de meeste gevallen morgen al in huis. Zo kunt u snel het water op om te genieten van een sportieve activiteit.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Ruim assortiment zeilschoenen voor dames, heren en kinderen

Als professionele of recreatieve zeiler is het belangrijk om geschikte zeilschoenen aan te schaffen. Wanneer u zeilschoenen draagt, kunt u zich vrij en veilig bewegen op de boot. Deze schoenen zijn namelijk voorzien van een antislipzool om u extra grip te geven, ook op een nat dek. Zeilschoenen zijn bovendien volledig waterdicht, zodat uw voeten te allen tijde droog blijven. In ons assortiment vindt u zowel zeilschoenen als zeillaarzen voor mannen en vrouwen. Deze zijn van toonaangevende merken zoals:

  • Helly Hansen
  • Gill
  • Musto
  • Dubarry

Bekijk het assortiment en bestel uw paar schoenen

Ontdek online onze kwalitatieve zeilschoenen en filter eenvoudig om het perfecte paar te vinden dat aansluit bij uw wensen en eisen. Om te zorgen dat uw bootschoenen in uitstekende staat blijven, vindt u bovendien ook alle nodige schoonmaak- en onderhoudsproducten bij Zeilkleding.nl. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel dan eenvoudig online en profiteer van onze gratis verzending vanaf € 70,-. Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag als u belt naar +31 (0)73-6131763 of in onze winkel.