Zeilwinkel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zeilkleding bij Herman Lieven

Een zeilwinkel waar goede service voorop staat en een online zeilshop met een compleet aanbod aan watersportkleding, bootschoenen, wetsuits, droogpakken en accessoires. Dat is wat u mag verwachten van Zeilkleding.nl. De zeilshop maakt onderdeel uit van Herman Lieven Zeilkleding en wij dragen onze passie uit in onze 1000m2 tellende winkel in Den Bosch. Ook als u online hulp nodig heeft bij het bestellen van uw watersportkleding staan onze ervaringsdeskundigen voor u klaar.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

De zeilwinkel die alles biedt om het hoofd boven water te houden

Zeker als u zelfstandig gaat zeilen heeft u best wat materiaal nodig om veilig en goed voorbereid het water op te gaan. Dat begint met de juiste watersportkleding. Heeft u een droogpak, een wetsuit of een spraytop nodig? Dan heeft u nog stevige bootschoenen die ook op gladde oppervlakken goede grip geven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over accessoires als een zeilmes om lijnen mee door te snijden of het verplichte reddingsvest. Gelukkig heeft u maar één zeilshop nodig voor al uw materiaal. We helpen u graag met het samenstellen van uw uitrusting.

Watersportkleding die past!

Veel watersportkleding sluit nauw om zoveel mogelijk warmte vast te houden en om de drager meer bewegingsvrijheid te geven. Dat gezegd hebbende is de kleding die het beste past ook afhankelijk van de omstandigheden. Bent u een recreant of zeilt u vooral wedstrijden? Gaat u alleen of neemt u graag het hele gezin mee? Leg aan onze medewerkers uit voor welke situatie u kleding zoekt, dan gaan we samen op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Kom langs in onze zeilwinkel of bestel direct online

Als u van tevoren eerst wilt passen, heten we u van harte welkom in onze ruime zeilwinkel in Den Bosch. Het is ook mogelijk om via de zeilshop te bestellen. Blijkt de kleding dan toch een maatje te groot of te klein? Geen probleem! Binnen 14 dagen kunt u de kleding geheel kosteloos omruilen!