Zwemvest voor de hond

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een zwemvest is ook voor de hond een belangrijk deel van de uitrusting tijdens het varen of zeilen. Als ervaren zeiler weet u dat de situatie aan boord en op het water snel kan omslaan. Het risico bestaat daarbij altijd dat een van de opvarenden in het water valt. Ook voor uw hond is dit een reëel gevaar. Om te voorkomen dat uw hond daarbij in moeilijkheden komt, is een zwemvest tijdens het varen aangeraden. Bij Zeilkleding.nl vindt u alle benodigdheden voor een veilig én aangename boottocht, voor iedere opvarende.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Zwemvest speciaal ontworpen voor de hond

In ons assortiment vindt u verscheidene zwemvesten die ontworpen zijn voor honden die hun baasjes graag vergezellen tijdens een zeil- of boottocht. Deze zijn van het toonaangevende merk Besto en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Omdat honden er zijn in verschillende vormen en maten vindt u hier ook verschillende maten van vesten. Deze zijn opgedeeld afhankelijk van het gewicht van uw viervoeter. Zo vindt u snel het perfecte zwemvest voor uw hond. Elke vest is bovendien voorzien van een handvat op de rug. Dit stelt u in staat uw hond makkelijk uit het water te trekken wanneer nodig.

Ga voor een veilige boottocht voor iedereen

Laat uw hond in alle veiligheid genieten van een leuke boottocht en bestel snel een zwemvest voor uw viervoeter. Ook een zwemvest voor uzelf en andere benodigdheden vindt u overigens in ons assortiment. Als u deze vandaag nog bestelt, heeft u ze in de meeste gevallen morgen in huis. Verzending is bovendien gratis bij een bestelling vanaf € 70,-. Heeft u nog vragen? Stel ze aan ons vriendelijke personeel in de winkel of bel +31 (0)73-6131763.