Zwemvest volwassenen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met een zwemvest voor volwassenen kunt u uw verblijf op het water een stuk plezieriger maken. U zorgt er namelijk voor dat u altijd veilig bent, terwijl zo’n vest toch comfortabel zit. Wilt u een zwemvest voor volwassenen aanschaffen, maar weet u nog niet precies waar u moet zijn? Bij Zeilkleding.nl vindt u een zeer ruim assortiment zwemvesten en accessoires.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Automatisch of vaste stof zwemvest voor volwassenen

Bij Zeilkleding.nl hebben wij twee soorten zwemvesten in ons aanbod, geschikt voor heren en voor dames: automatische reddingsvesten of zwemvesten en vaste stof reddingsvesten of zwemvesten. Automatische reddingsvesten vullen zicht automatisch met lucht wanneer ze in contact komen met water. Vaste stof reddingsvesten zijn al gevuld, waardoor ze gemakkelijk aan te trekken en eenvoudig af te stellen zijn.

Diverse soorten zwemvest accessoires

Veilig het water op, dat doet u niet alleen met een zwemvest voor volwassenen. Ook zwemvest accessoires, zoals een veiligheidslijn, een lampje voor aan het reddingsvest en CO2 navulpatronen, komen van pas. Bij Zeilkleding.nl vindt u verschillende zwemvest accessoires voor scherpe prijzen. Zo weet u zeker dat u onbezorgd het water op kunt gaan.

Zowel in de winkel als telefonisch zeer goed bereikbaar

Heel begrijpelijk dat u vragen heeft over het zwemvest voor volwassenen of over de bijbehorende accessoires. Zowel in de winkel als telefonisch zijn wij gelukkig zeer goed bereikbaar. Bel naar +31 (0)73-6131763 voor meer informatie of kom langs in onze 1000 m² winkel in ’s-Hertogenbosch. Wij geven u graag advies.

Andere bezoekers bekeken:

Gill Zonnebril | Bootschoenen dubarry | Magic marine