• Gratis verzending vanaf €50,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
Bootschoenen

Bootschoenen

Voordelen
  •  Zeilkleding sinds 1937
  •  Perfecte product kennis
  •  Online of in onze winkel
  •  Zeer scherpe prijzen
  •  Uitstekende service
Service

Heeft u een vraag over een product of kunnen wij u helpen bij het plaatsen van uw bestellen? 

Bel +31 (0)73-6131763 (tijdens openingstijden)

E-mail: info@lieven.nl

Bij Zeilkleding.nl koopt u bootschoenen en zeilschoenen van uitstekende merken voor een scherpe prijs. Maar waarom koopt u dergelijke schoenen? Als zeiler wilt u natuurlijk het beste uit uw zeiltocht halen. Met de juiste bootschoenen zeilt u overal ter wereld op een comfortabele en veilige manier.

Uitgebreide keuze aan bootschoenen

Bij Zeilkleding.nl kunt uit een zeer ruim assortiment bootschoenen en zeilschoenen van diverse gerenommeerde merken voor dames en heren, waaronder Dubarry en Musto, het geschikte paar kopen. Alle schoenen van deze merken bieden optimaal comfort en hebben een prachtige uitstraling. U vindt verschillende modellen schoenen van verschillende materialen: van enkelhoge schoenen tot aan zeillaarzen van hoogwaardige kwaliteit. We verkopen zowel zeilschoenen en bootschoenen voor dames als zeilschoenen en bootschoenen voor heren.

Ervaar de hoogwaardige kwaliteit van Helly Hansen bootschoenen

Door bootschoenen van Helly Hansen te kopen, weet u zeker dat u zeilschoenen van topkwaliteit in huis haalt. De schoenen hebben een goede grip, waardoor u niet uitglijdt op het dek. Daarnaast hebben de Helly Hansen bootschoenen een fijne pasvorm die mooi om uw voet en enkel sluit. De schoenen voelen stevig aan uw voet zonder te strak te zitten. Worden uw schoenen onverhoopt toch nat? Dan drogen ze dankzij de sneldrogende stof snel. Dat is wel zo prettig wanneer u zich op zee bevindt.

Professioneel advies over de schoen die het beste past

Iedere voet is anders. Daarom is het belangrijk dat u een schoen vindt die goed past. Zeker omdat u op de boot een goede grip moet hebben. Onze bootschoenen en zeilschoenen vindt u in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel een schoen is die goed past. Twijfelt u hierover? Kom dan langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch voor professioneel advies. Naast boot- en zeilschoenen kunt u hier ook vele andere artikelen kopen, zoals SUP materiaal of een zwemvest.

Online bestellen in de overzichtelijke webshop

Heeft u weinig tijd om langs te komen in de winkel? Uiteraard kunt u de gewenste producten ook gewoon online bestellen. U plaatst uw product in uw winkelmandje en u rekent af via iDEAL, PayPal, creditcard of een overschrijving. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)73-6131763 of vul het contactformulier in.