• Gratis verzending vanaf €60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
Bootschoenen

Bootschoenen

Goede bootschoenen zijn belangrijk aan boord van een schip maar waarom eigenlijk? Wat maakt een bootschoen 'goed', waaraan moet deze voldoen? Wij zijn zeilkleding en bootschoen specialisten en leggen graag uit waar je op moet letten bij het kopen van bootschoenen.

lees meer

Voordelen
  •  Zeilkleding sinds 1937
  •  Perfecte product kennis
  •  Online of in onze winkel
  •  Zeer scherpe prijzen
  •  Uitstekende service
Service

Heeft u een vraag over een product of kunnen wij u helpen bij het plaatsen van uw bestellen? 

Bel +31 (0)73-6131763 (tijdens openingstijden)

E-mail: info@lieven.nl

Goede bootschoenen zijn belangrijk aan boord van een schip maar waarom eigenlijk? Wat maakt een bootschoen 'goed', waaraan moet deze voldoen? Wij zijn zeilkleding en bootschoen specialisten en leggen graag uit waar je op moet letten bij het kopen van bootschoenen. 

De beste bootschoenen kopen

Allereerst moet een bootschoen goede anti-slip en grip hebben zodat je niet makkelijk uitglijdt op een nat dek. Over het dek gesproken, je wilt geen strepen achterlaten op het dek dus de bootschoen behoort 'anti-marking' te zijn. De zool zal dan geen strepen achterlaten op een wit polyester dek, zelfs niet wanneer de zool gekleurd is. Tenslotte zal de bootschoen nat worden, een goede bootschoen kan tegen zoet én zout water. Je moet hem alleen af toe je bootschoenen onderhouden door ze te reiningen. Onze bootschoenen en zeilschoenen voldoen allemaal aan deze eisen. Daarnaast vind je bij Herman Lieven Watersport bootschoenen in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel een schoen is die goed past. Twijfelt je hierover? Kom dan langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch voor professioneel advies. Naast boot- en zeilschoenen kun je hier ook zeilkleding en zswemvesten kopen.

Uitgebreide keuze aan bootschoenen

Bij Zeilkleding.nl kies je uit een zeer ruim assortiment bootschoenen en zeilschoenen van Dubarry, Helly Hansen en Gill. Alle schoenen van deze merken bieden optimaal comfort en voldoen aan de eisen waaraan goede bootschoenen moeten voldoen. Je vindt verschillende modellen schoenen van verschillende materialen: van enkelhoge schoenen tot aan zeillaarzen van hoogwaardige kwaliteit. We verkopen zowel zeilschoenen en bootschoenen voor dames als zeilschoenen en bootschoenen voor heren.

Ervaar de hoogwaardige kwaliteit van Helly Hansen bootschoenen

Door bootschoenen van Helly Hansen te kopen, weet je zeker dat je zeilschoenen van topkwaliteit in huis haalt. De schoenen hebben een goede grip, waardoor je niet uitglijdt op het dek. Daarnaast hebben de Helly Hansen bootschoenen een fijne pasvorm die mooi om je voet en enkel sluit. De schoenen voelen stevig aan je voet zonder te strak te zitten. Worden jouw schoenen onverhoopt toch nat? Dan drogen ze dankzij de sneldrogende stof snel.

Online bestellen in de overzichtelijke webshop

Shop je liever online? Uiteraard kun je de gewenste producten ook gewoon online bestellen. Je plaatst je producten in het winkelmandje en rekent af via iDEAL, PayPal, creditcard of een overschrijving. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)73-6131763 of vul het contactformulier in.