Zeilkleding

Zeilkleding

Voordelen
  • Zeilkleding sinds 1937
  •  Perfecte product kennis
  •  Online of in onze winkel
  •  Zeer scherpe prijzen
  •  Uitstekende service
Service

Heeft u een vraag over een product of kunnen wij u helpen bij het plaatsen van uw bestellen? 

Wij helpen u graag!

Bel +31 (0)73-6131763 (tijdens openingstijden)

E-mail: info@lieven.nl

Bent u op zoek naar een goede plek om zeilkleding te kopen? Dan zit u bij Zeilkleding.nl zeker goed! Wij bieden een grote diversiteit aan producten aan waardoor u absoluut zult vinden wat u nodig heeft. Voor dames, heren en kinderen bieden wij kwalitatieve producten aan en zult u zorgeloos kunnen zeilen. Sinds 1937 weten wij namelijk de klanten die bij ons zeilkleding kopen tevreden te maken door onze goede kennis van producten en betrokken dienstverlening.

Ontdek onze showroom

Al de zeilkleding kopen die u nodig heeft

Bent u op zoek naar kledij met uv-bescherming? Of had u een droogpak gewenst? Beide zijn geen enkel probleem bij Zeilkleding.nl. U kunt zowel online als in onze fysieke winkel het gepaste artikel kopen. Vraag hierbij naar advies op maat van onze medewerkers. Met hun brede kennis van al onze producten zullen zij u probleemloos doorverwijzen naar de beste opties voor u. Zo kunt u niet alleen zeilkleding kopen, maar bieden wij ook andere producten die u zou kunnen gebruiken zoals bootschoenen en zwemvesten. Plaatst u een bestelling boven de € 70,-? Dan verloopt de verzending helemaal gratis!

Koop niets minder dan het beste materiaal

Door de gepaste zeilkleding te kopen, neemt u heel wat vervelende obstakels en afleidingen weg tijdens het zeilen. U gaat daarmee met al het nodige comfort de boot op. Kom daarom zeker langs in onze winkel of neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)73-6131763. Zo helpen we u verder met het kiezen van de beste artikelen uit ons assortiment.