Bootschoenen

Bootschoenen

Voordelen
  • Zeilkleding sinds 1937
  •  Perfecte product kennis
  •  Online of in onze winkel
  •  Zeer scherpe prijzen
  •  Uitstekende service
Service

Heeft u een vraag over een product of kunnen wij u helpen bij het plaatsen van uw bestellen? 

Wij helpen u graag!

Bel +31 (0)73-6131763 (tijdens openingstijden)

E-mail: info@lieven.nl

Musto bootschoenen zijn van een uitstekend merk. Daarom vindt u deze bij Zeilkleding.nl. Maar waarom koopt u bootschoenen? Als zeiler wilt u natuurlijk het beste uit uw zeiltocht halen. Met de juiste bootschoenen van Musto zeilt u overal ter wereld op een comfortabele en veilige manier.

Ontdek onze showroom

Uitgebreide keuze bootschoenen in voorraad

Bij Zeilkleding.nl vindt u een zeer ruim assortiment bootschoenen van diverse gerenommeerde merken voor dames en heren, waaronder Musto. Alle schoenen van dit merk bieden optimaal comfort en hebben een prachtige uitstraling. U vindt verschillende modellen schoenen van verschillende materialen: van enkelhoge schoenen tot aan zeillaarzen.

Professioneel advies over de schoen die het beste past

Iedere voet is anders, daarom is het belangrijk dat u een schoen vindt die goed past. Zeker omdat u op de boot een goede grip moet hebben. Onze bootschoenen vindt u in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel een schoen is die goed past. En twijfelt u hierover? Kom dan langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch voor professioneel advies.

Online bestellen in de overzichtelijke webshop

Heeft u weinig tijd om langs te komen in de winkel? Uiteraard kunt u de gewenste producten ook gewoon online bestellen. U plaatst uw product in uw winkelmandje en u rekent af via iDEAL, PayPal, creditcard of via een overschrijving. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)73-6131763.