• Gratis verzending vanaf €60,-
 • 30 dagen geld retour
 • 1000m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar

Blog

 1. Dubarry Valetta Zeillaarzen

  Zeillaarzen - alles wat je moet weten

  Zeilen is een prachtige sport die je veel plezier en avontuur kan brengen. Maar om optimaal te genieten van je zeiltocht, heb je ook goede zeilkleding nodig. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn zeillaarzen. Zeillaarzen houden je voeten droog en warm, geven je grip op het dek en beschermen je tegen scherpe voorwerpen.

  Lees meer »
 2. Helly Hansen Aegir 2.0

  Helly Hansen Aegir - Ocean Zeilkleding

  De Aegir zeilkleding is bestand tegen extreme elementen en geeft serieuze zeilers de vrijheid die ze nodig hebben om te manoeuvreren op zee. Helly Hansen gebruikt het Aegir merk voor de allerbeste zeilkleding die ze maken. Deze Aegir zeiljassen en zeilbroeken zijn ontworpen en getest voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Lees in dit blog meer over de Helly Hansen Aegir 2.0 Zeilkleding.

  Lees meer »
 3. Musto HPX - Nieuw in 2023

  Musto HPX - Wear the Best

  Musto HPX is in 2023 geheel vernieuwd, na drie jaar ontwikkelen en testen is de beste HPX zeilkleding ooit nu beschikbaar. HPX gaat niet alleen over een zeiljas of zeilbroek maar vertegenwoordigt een complete lijn met middenlaag, onderlaag, handschoenen en zeillaarzen. Lees er hier alles van.

  Lees meer »
 4. Veiligheid - Zwemvest voor je kind

  Veiligheid - Zwemvest voor je kind

  Wanneer je met het gezin het water op gaat zul je over diverse voorbereidingen nadenken, het kiezen van een veilig zwemvest voor je kinderen is daarbij cruciaal. Er zijn verschillende kindervesten te koop, middels dit blog helpen wij je de verschillende zwemvesten voor kinderen te onderscheiden en leggen wij uit waarom wij kiezen voor Helly Hansen reddingsvesten voor kinderen.

  Als je op zoek gaat naar een passend en veilig reddingsvest voor je kind zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Wij behandelen deze één voor één op een heldere en compacte manier zodat je de juiste keuze kunt maken.

  Lees meer »
 5. Zeilkleding onderhoud

  Onderhoud van zeilkleding

  Na veelvuldig gebruik van jouw waterdichte zeilkleding is er een opeenhoping van vuil, lichaamsoliën en ruwe plekken van jouw avonturen op het water. Je zeilkleding is toe aan een flinke opknapbeurt. Maar hoe doe je dit? Je leest er alles over in dit blog.

  Lees meer »
 6. Kies de beste zeiljas

  Hoe kies ik de juiste zeiljas

  Je hebt een boot gehuurd, gekocht of je bent opstapper en je hebt een goede zeiljas nodig. Het kan ook zijn dat je al jaren een zeiljas hebt en deze aan vervanging toe is. Hoe weet je nu waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe zeiljas?

  Lees meer »