• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Uitstekende service
 • 1000m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar

Blog

 1. Veiligheid - Zwemvest voor je kind

  Veiligheid - Zwemvest voor je kind

  Wanneer je met het gezin het water op gaat zul je over diverse voorbereidingen nadenken, het kiezen van een veilig zwemvest voor je kinderen is daarbij cruciaal. Er zijn verschillende kindervesten te koop, middels dit blog helpen wij je de verschillende zwemvesten voor kinderen te onderscheiden en leggen wij uit waarom wij kiezen voor Helly Hansen reddingsvesten voor kinderen.

  Als je op zoek gaat naar een passend en veilig reddingsvest voor je kind zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Wij behandelen deze één voor één op een heldere en compacte manier zodat je de juiste keuze kunt maken.

  Lees meer »
 2. Zeilkleding onderhoud

  Onderhoud van zeilkleding

  Na veelvuldig gebruik van jouw waterdichte zeilkleding is er een opeenhoping van vuil, lichaamsoliën en ruwe plekken van jouw avonturen op het water. Je zeilkleding is toe aan een flinke opknapbeurt. Maar hoe doe je dit? Je leest er alles over in dit blog.

  Lees meer »
 3. Kies de beste zeiljas

  Hoe kies ik de juiste zeiljas

  Je hebt een boot gehuurd, gekocht of je bent opstapper en je hebt een goede zeiljas nodig. Het kan ook zijn dat je al jaren een zeiljas hebt en deze aan vervanging toe is. Hoe weet je nu waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe zeiljas?

  Lees meer »