• Gratis verzending vanaf €60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Retourneren

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt heb je 30 dagen de tijd om je artikel retour te sturen.
 

Wat mag je retourneren

Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Net zoals dat je kleding en schoenen past in onze winkel, mag je een artikel dat je via zeilkleding.nl bestelt, testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan je eisen. Verder mag je het artikel binnen de 30 dagen termijn retourneren. Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt. Jij bent aansprakelijk voor de eventuele waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Dit kun je niet retourneren:

  • Onderhoudsmaterialen
  • CO2 Patronen, release mechanismes (tenzij in een opgeopende en gesealde verpakking)
  • Tegoed- of cadeaubonnen
  • Bepaalde artikelen die wij speciaal bestellen, wij zullen u hiervan altijd vooraf over informeren

Hoe stuur je een item retour:

Ga naar ons digitaal retourportaal en maak een retour label aan. Pak het netjes in en sluit de orginele factuur (of een kopie) bij en geef het daarna af bij een DPD pickup locatie bij jou in de buurt waar het retour voorzien wordt van een track & trace code en een verzekering tot maximaal 530 euro. Na het verzenden ontvang je een e-mail met de track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen.

Kosten van een retourzending:

De directe kosten van het terugzenden van de order (de producten)  komen voor eigen rekening. Je kunt hiervoor ons retourportaal gebruiken, dan weet je zeker dat de zending verzekered verzonden wordt. Je kunt ook een andere vervoerder gebruiken zorg er in dat geval voor dat de retourzending verzekerd is en voorzien is van een track & trace code.

Je kunt een retour ook afgeven of ruilen in onze winkel.

Wanneer wij een retour of vervangend artikel terug naar jou sturen nemen wij die portokosten in veel gevallen voor onze rekening.

Verwerkingstijd van een retour:

Wij streven ernaar jouw retour binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.