Starthorloges

Winkelen per
Armomvang
Kleur
Maat
Prijs
Batterij
Merk

11 artikel(en)

 • 44716.JPG

  Optimum Starthorloge VOS112

  € 75,90
 • 42410.JPG

  Optimum Time Starthorloge VOS223 Velcro

  € 77,50
 • 42413.JPG

  Optimum Time Starthorloge - Series 3 - OS310

  Normale prijs: € 98,75

  Special Price € 79,00

 • 35085.JPG

  Gill Zeilhorloge Starthorloge Regatta Race Timer

  € 99,00
 • 42403.JPG

  Optimum Starthorloge OS Serie 'R'

  € 144,90
 • 75232.PNG

  Citizen Promaster Yacht - JR4061-18E

  Normale prijs: € 379,00

  Special Price € 303,00

11 artikel(en)

Een zeilhorloge is essentieel wanneer u wedstrijden zeilt. Bij Zeilkleding.nl kunt u terecht voor Gill en Optimum Time starthorloges. Een starthorloge, ook wel zeilhorloge genoemd, is een essentieel accessoire voor wedstrijdzeilers en is handig voor iedere andere zeiler. Ieder starthorloge is waterdicht en uiteraard ook te gebruiken voor andere sporten. Wij hebben veel verschillende starthorloges op voorraad voor u om te vergelijken. Ook bent u van harte welkom in onze winkel. Hier bieden wij u persoonlijk en professioneel advies over het meest geschikte zeilhorloge in uw situatie.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Een robuust en stijlvol starthorloge met handige extra’s

Een starthorloge gebruikt u als zeilhorloge, maar ook daarbuiten is een mooi en robuust horloge erg handig. Zeker gezien de extra’s op veel modellen. Als zeilhorloge zijn ze waterdicht tot maar liefst 50 meter en voorzien van een countdown timer. Tijd, datum, dag en een handige slaapmodus maken deze horloges ook geschikt voor dagelijks gebruik. En dankzij de fraaie vormgeving loopt u er op de wal én op het water sportief en stijlvol bij.

Bekijk de webshop voor een zeilhorloge in de uitverkoop

Bij Zeilkleding.nl bieden we regelmatig oudere modellen tegen aantrekkelijke kortingen aan. Een korting bovenop de laagste prijsgarantie die we altijd al hanteren! Zo koopt u uw nieuwe zeilhorloge van een A-merk tegen een erg zacht prijsje!

Veilig bestellen en uitstekende garantie

Via de webshop bestelt u eenvoudig en veilig uw nieuwe starthorloge. Afrekenen doet u in een beveiligde omgeving via iDEAL met uw eigen bank. Zodra u uw bestelling afrondt, wordt deze door onze medewerkers direct in orde gemaakt. En wist u dat wij op alle producten in ons assortiment minimaal 1 jaar garantie bieden? Waar wacht u nog op? Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73-6131763

Andere bezoekers bekeken:

Magic marine zeilkleding | Uv bescherming | Musto zeilpak