• Gratis verzending vanaf €70,-
  • Uitstekende service
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
SUP Boards

SUP Boards

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Zeilkleding.nl kunt u een geheel opblaasbaar SUP-board (Stand Up Paddle board) van het gerenommeerde SUP-board merk JOBE aanschaffen. Handig, want deze zijn gemakkelijk te vervoeren, licht in gewicht en heel voordelig. Daarbij zijn de SUP-boards wel enorm stevig en duurzaam. Iets voor u? Ontdek een zeer ruim assortiment SUP-boards van JOBE in onze webshop of winkel in ‘s-Hertogenbosch.

Waarom een SUP board dat opblaasbaar is aanschaffen?

Er zijn verschillende typen opblaasbare SUP-boards beschikbaar bij Zeilkleding.nl, bijvoorbeeld van het SUP-merk JOBE. Elk type heeft bepaalde voor- en nadelen. Wij helpen u graag bij met vinden van het beste SUP-board voor u. Er zijn twee SUP types, een inflatable (opblaasbaar) SUP-board en een Hardshell SUP. Het voordeel van een Hardshell SUP is dat deze altijd gebruiksklaar is en het SUP heerlijk, u moet alleen wel de ruimte hebben om zo'n groot board op te bergen en te vervoeren. De inflatable SUP’s zijn veel gebruiksvriendelijker. Ze wegen rond de 10 kilogram en passen in een gemakkelijk mee te nemen tas. U pompt het opblaasbaar board op met de bijgeleverde SUP-pomp en gaat lekker het water op!

Koop direct een SUP-board en ga morgen al het water op!

Heeft u interesse in een opblaasbaar SUP-board? Of gaat u voor SUP-peddels of SUP-accessoires? Bij Zeilkleding.nl kunt u een SUP altijd testen voordat u deze koopt. Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)73-6131763 of bestel direct via de website. Wanneer u dat voor 15.00 uur doet, dan kunt u morgen het water al op. U bent ook van harte welkom in onze winkel in ’s-Hertogenbosch.