SUP Boards

Winkelen per
Opblaasbaar
Prijs
Doelgroep
Merk
Type SUP

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij Zeilkleding.nl kunt u een geheel opblaasbaar SUP board (Stand Up Paddle board) van het gerenommeerde SUP board merk Jobe aanschaffen. Handig, want ze zijn gemakkelijk te vervoeren, licht in gewicht en heel voordelig. Daarbij zijn ze wel enorm stevig en duurzaam. Iets voor u? Kijk op onze website en vind een zeer ruim assortiment SUP boards van Jobe.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Waarom een SUP board dat opblaasbaar is aanschaffen?

Er zijn verschillende type opblaasbare SUP boards beschikbaar bij Zeilkleding.nl. Elk type met bepaalde voor- en nadelen. Wij helpen u graag bij met vinden van het beste SUP board voor u. Er zijn twee SUP types, een inflatable (opblaasbare) SUP board en een Hardshell SUP. Het voordeel van een Hardshell SUP is dat hij altijd gebruiksklaar is en het SUPt heerlijk, u moet alleen wel de ruimte hebben om zo'n grote SUP op te bergen en te vervoeren. De inflatable SUP’s (ook wel opblaasbare SUP boards genoemd), zijn veel gebruiksvriendelijker. Ze wegen rond de 10 kilogram en passen in een makkelijk mee te nemen tas. U pompt ze op met de bijgeleverde SUP pomp en gaat lekker het water op!

Koop direct een SUP board en ga morgen al het water op!

Heeft u interesse om een opblaasbaar SUP board te kopen? Of gaat u voor SUP peddels of SUP accessoires? Bij Zeilkleding.nl kunt u een SUP altijd testen voordat u hem koopt. Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)73-6131763 of bestel direct via de website. Wanneer u dat voor 15.00 uur doet, dan kunt u morgen het water al op.