Zeilpakken

Winkelen per
Kleur
Maat
Prijs

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Als recreatief of fanatiek zeiler heeft u baat bij het dragen van een zeilpak op al uw zeiltochten. Waarom? Een zeilpak beschermt u tegen alle weersomstandigheden: het biedt u warmte en het houdt u droog. U wilt uiteraard wel een pak van uitstekende kwaliteit aanschaffen. Dat is dan ook de reden dat u langsgaat bij Zeilkleding.nl. Wij bieden een zeer ruim assortiment zeilpakken van gerenommeerde merken.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Zeilpak aanschaffen? Kies voor de gerenommeerde merken bij Zeilkleding.nl

Bij Zeilkleding.nl vindt u zeilpakken voor dames en voor heren. Wij hebben een zeer ruim aanbod pakken, van onder andere de volgende gerenommeerde merken:

Heeft u alleen een zeilbroek nodig? Of wilt u juist alleen een zeiljas aanschaffen? U kunt bij Zeilkleding.nl terecht voor een compleet zeilpak, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om losse items aan te schaffen.

Gratis verzending vanaf €70,-

Een zeilpak aanschaffen is niet goedkoop. Logisch dat u niet extra wilt betalen voor de verzending van uw nieuwe aanwinst. Bestelt u voor meer dan €70,-? Dan betalen wij de verzendkosten voor u! U ontvangt uw bestelling in de meeste gevallen dan al de volgende dag in huis. Liever langskomen in de winkel, zodat u kunt passen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Rietveldenweg 64 in ’s-Hertogenbosch. Bel voor meer informatie naar +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Reddingsvest kind | Automatische reddingsvesten | Sup board opblaasbaar