• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Uitstekende service
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
Zeilmessen

Zeilmessen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 42434.JPG
  2. 42430.JPG
  3. 42427.JPG
  4. 42424.JPG
  5. 42421.JPG

Zoals een bergbeklimmer altijd een zekeringsapparaat bij heeft, gaat een zeiler nooit op pad zonder zeilmes. Het zeilmes is een onmisbaar accessoire voor iedere tocht op het water. Het is een handig hulpmiddel en in noodsituaties kunt u waardevolle seconden besparen door snel de lijnen door te snijden als die verstrengeld raken. Bij Zeilwinkel.nl vindt u zeilmessen van bekende merken als Wichard en Gill. Ook staan onze medewerkers klaar om u te voorzien van advies en informatie.

Ontdek nu onze showroom!

3 eigenschappen van een goed zeilmes

Een zeilmes hoort allereerst goed scherp te zijn. Mocht u ondanks de beste voorbereidingen met het opbossen van lijnen een keer in de knoop raken dan moet een haal met het mes genoeg zijn om uzelf te bevrijden. Ten tweede moet het mes compact genoeg zijn om in de zak van uw zeilbroek te passen. Omdat u het mes meeneemt op het water moet een zeilmes tot slot goed bestand zijn tegen zout water. Alle zeilmessen in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit roestvrijstaal. Lange gebruiksduur gegarandeerd!

Bestel vandaag voor de meest voordelige prijs

Zeilkleding.nl biedt de laagste prijsgarantie op alle producten. En als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, krijgt u uw bestelling een werkdag later al binnen. Op zoek naar nog meer voordeel? Houd onze uitverkoop goed in de gaten! Voor hulp bij het uitkiezen van het juiste zeilmes en andere benodigdheden bij het zeilen, zoals een zeiltas of een zonnebril voor het zeilen, belt u met +31 (0)73-6131763. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel in ’s-Hertogenbosch.