• Gratis verzending vanaf €60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
Musto

Musto

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met meer dan 50 jaar aan ontwikkeling en innovatie is het Britse Musto een merk dat comfortabele, hightech zeilkleding, zoals een zeilpak, voor echte watersporters ontwikkelt. Alle producten worden getest onder de meest extreme omstandigheden die de natuur te bieden heeft. Allemaal zodat u maximaal presteert op het water!

Ontdek nu onze showroom!

Stijlvol, comfortabel en veilig het water op met Musto zeilkleding, zoals een zeilpak

Musto past verschillende technologieën toe zodat de zeilkleding, schoenen en accessoires waterdicht en toch ademend blijven. Maar er wordt niets ingeleverd op het gebied van stijl en comfort! Van een sportieve bootschoen en zeilpak tot een fraai zwart, winddicht vest, Musto laat zien dat u ook in stijl sportief bezig kunt zijn.

Investeer in duurzame zeilkleding

Omdat alle zeilkleding en -accessoires van Musto rigoureus getest worden in heftige omstandigheden op het water gaan ze erg lang mee. Het materiaal, de stiknaden, de coating, het is allemaal gemaakt om de meest gevaarlijke omstandigheden op zee te weerstaan. En dat merkt u.

Waarom u bestelt bij Zeilkleding.nl

Wij verkopen zeilkleding van gerenommeerde merken sinds 1937, waaronder een zeilpak van Musto. Door de trends te volgen dankzij de samenwerkingsverbanden die wij in deze tijd hebben opgebouwd, kunnen we u altijd de scherpste prijs bieden. Heeft u behoefte aan verder advies of meer informatie over onze producten, bijvoorbeeld onze spraytops of zeilhandschoenen? Bel met onze ervaren medewerkers via +31 (0)73-6131763 of kom langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch.