• Gratis verzending vanaf €60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

ROTCYP Sponsorpagina

 

Herman Lieven Zeilkleding is ook in 2017 de officiele kleding sponsor van de ROTCYP. 

Om het voor de deelnemende teams zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij alle zeilkleding in een ROTCYP selectie geplaatst. Je ziet direct wat er beschikbaar is, welke kleuren er zijn, of er dames en heren maten zijn en wat de prijzen zijn. Tevens hebben we de sponsor voorwaarden en bijkomende sponsor voordelen zo helder mogelijk op een rijtje gezet. Op deze pagina vind je zo veel mogelijk informatie over de zeilkleding zodat je een goede beslissing kunt nemen.

Het zeilkleding aanbod en prijzen (alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW), de sponsor voorwaarden en de sponsor voordelen.


Heb je advies of hulp nodig om de juiste zeilkleding te kiezen, heb je vragen over onze voorwaarden of kunnen wij op een andere manier helpen? Neem dan contact op met ons via e-mail (info@zeilkleding.nl) of telefoon 073-6131763 (vraag naar Patrick Lieven).

Heb je al vaker aan de ROTCYP deelgenomen en weet je precies wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles zo efficiënt mogelijk afgehandeld wordt. 


Hoe werkt het bestel proces?

  1. Kijk op deze website en op de speciale ROTCYP Zeilkleding website naar de opties
  2. Neem contact met ons op en geef aan dat jullie als team gebruik willen maken van zeilkleding sponsoring
  3. Wij nemen telefonisch contact op om het een en ander door te spreken en vragen te beantwoorden
  4. Na het maken van een zeilkleding keuze vragen wij je de sponsor overeenkomst te tekenen en te e-mailen (deze vind je bij de sponsor voorwaarden)
  5. Wij sturen paskleding naar het door jullie opgegeven adres zodat iedereen kan passen en de juiste maat besteld
  6. Na het passen geven jullie de uiteindelijke maten door en plaatsen wij de order
  7. De zeilkleding wordt afgeleverd op het door jullie opgegeven adres.


Hoe werkt het bedrukken van de zeilkleding?

Wij hebben geen eigen drukker maar wel nauw ontact met een hele goede drukker die al jaren voor vele ROCTYP teams de bedrukking verzorgt. Wij zorgen dat de zeilkleding bij de drukker afgeleverd wordt en brengen jullie in contact zodat je door kunt geven hoe je de zeilkleding bedrukt wilt hebben. Als het klaar is wordt de zeilkleding naar het door jullie opgegeven adres verzonden.

Contact gegevens

Herman Lieven Zeilkleding
T.a.v. Patrick Lieven
Rietveldenweg 64 - 5222AS - Den Bosch
073-6131763 - info@zeilkleding.nl