Spinlock Deckvest 6D - 170N - Automatisch

72628.jpg

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: 001830

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 329,00
€ 329,00
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >70 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

Het Spinlock 6D Deckvest blinkt uit in zijn draagcomfort. Het vest wordt uit de nek gehouden en op de schouders gedragen. Door zijn unieke doorontwikkelde pasvorm is dit vest uitermate geschikt voor actief zeilen of lange tochten.
Alle extra’s zijn te vinden in het vest; een spatwaterkap, flitslampje, veiligheidsmesje en bevestiging voor de lifeline. Het afvuurmechanisme is het zogemaamde UML Pro-Sensor systeem wat afgaat als het vest nat wordt. Een speciale spatwater-flap aan de binnenzijde van de rits voorkomt dat het vest zomaar afgaat door buiswater. De CO2 cilinder is voorzien van een unieke CRC coating, welke voorkomt dat deze gaat corroderen.

Het Pylon flitslampje zit op een antenne waardoor deze boven het hoofd komt en daardoor overal vandaan te zien is. Het veiligheidsmesje zit in het harnas verwerkt en kan worden gebruikt in geval van nood om de veiligheidslijn door te snijden of een willekeurige ander lijn tot 14mm.

De lifeline bevestiging is een dyneema loop wat licht is en niet op de boot krast, evenals de rubber sluiting welke voorzien is van een laagje beschermend rubber.
Beenbanden zijn standaard meegeleverd en zijn zeer comfortabel doordat deze om de bovenbenen worden bevestigd. Het verstel-bandje op de rug zorgt er voor dat het vest uit de nek komt en op de schouders wordt gedragen. In de nek zit ook nog neopreen verwerkt om schuren te voorkomen.

De spatwaterkap zit standaard geïntegreerd in het vest en is van belang om te voorkomen dat golfslag in het gezicht komt en het vertraagd onderkoelingsverschijnselen. De spatwaterkap zit in de rug verwerkt waardoor het vest volledig op de schouders rust waardoor dit vest het meest comfortabele vest op de markt is.

De garantieperiode is maar liefst 5 jaar bij aanmelding op de Spinlock website. Door deze aanmelding wordt er elke 2 jaar een reminder gestuurd om het vest te laten keuren. Dit wordt elke 2 jaar geadviseerd.
Geadviseerd wordt om een herlaadset mee te nemen aan boord, mocht het vest worden gebruikt dan kan het herverpakt worden. Anders is het vest onbruikbaar.
Het vest werkt uitermate prettig met de Spinlock lifelines welke aan de dyneema loop gelashed kunnen worden.

275N of 170N drijfvermogen

Er zijn twee modellen verkrijgbaar, een 170N model voor gebruik op binnenwateren en een 275N model met meer drijfvermogen voor gebruik op open water. 

Wel of geen Quick Release

Alle modellen zijn ook verkrijgbaar met een Quick Release (QR) systeem. Dit unieke Harnass Release System heeft een blauwe hendel onderaan het vest. Als daar aan getrokken wordt gaat de loop open en wordt de lifeline ontkoppeld.

Extra informatie

Drijfvermogen
150N
Zwemvesten
Automatisch Opblaasbaar
Merk
Spinlock