Bootschoenen Dubarry

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wie zegt dat stijl en functionaliteit niet te combineren zijn heeft nog nooit bootschoenen van Dubarry gedragen. Dubarry staat al jaren bekend om zijn stijlvolle bootschoenen en accessoires. Gemaakt van de beste materialen, comfortabel om te dragen en voorzien van speciale DryFast-DrySoft™ technologie. Deze schoenen bieden u de stabiele basis die u zoekt voor uw volgende zeiltocht!

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Waarom u de volgende tocht maakt op bootschoenen van Dubarry

De bootschoenen van Dubarry zien er fraai uit en zijn uitgerust met speciale, gepatenteerde technologieën die het leven aan boord nog meer veraangenamen. Dubarry maakt gebruik van:

  • Extralight® zooltechnologie waardoor de schoenen vederlicht aanvoelen en u vrij kunt bewegen aan boord
  • DryFast-DrySoft™ technologie maakt uw nieuwe bootschoenen waterbestendig en laat het materiaal ademen
  • NonSlip-NonMarking™ zool geeft u altijd de beste grip, weer of geen weer!

De gebruikte materialen zijn ook nog eens milieuvriendelijk, antibacterieel en recyclebaar. De vraag die nog rest: in welke kleur gaat u uw Dubarry bootschoenen bestellen?

Nog langer plezier van uw nieuwe schoenen 

Bij Zeilkleding.nl vindt u alle modellen bootschoenen van Dubarry voor zowel mannen als vrouwen, maar ook alles dat u nodig heeft om ze zo lang mogelijk in topconditie te houden. Bestel onderhoudsmaterialen, vetersets en opbergtassen makkelijk en snel op onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan via +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Magic marine | Gill zeilkleding | Musto