Automatische Reddingsvesten

Winkelen per
Prijs
Merk

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een automatisch reddingsvest blaast zichzelf op wanneer het in aanraking komt met water. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en als er iets misgaat, gaat dat vaak gepaard met verwarring. Omdat het reddingsvest automatisch opblaast bespaart u waardevolle seconden in een noodsituatie! Zeilkleding.nl heeft verschillende reddingsvesten op voorraad zodat u snel veilig het water op kunt.

Lees meer

Ontdek nu onze showroom!

Hoe werkt een automatisch reddingsvest?

Een automatisch reddingsvest blaast zich op wanneer het in contact komt met water. Maar hoe ‘weet’ het vest dan dat het in het water ligt? Dat komt door een zouttablet of smeltcapsule die oplost in water. Dit activeert een slagpin, waarna het vest zich razendsnel opblaast. Nu u dat weet wordt het tijd om een goed reddingsvest uit te zoeken voor uw volgende uitstapje op het water.

Waar let u op bij het bestellen van een automatisch reddingsvest?

Op de website ziet u in een oogopslag dat ons aanbod behoorlijk gevarieerd is. Ook bieden we accessoires voor de reddingsvesten. Wij bieden verschillende merken en u kunt een automatisch reddingsvest in verschillende prijsklassen kopen. Wat maakt nu het verschil tussen deze modellen? Een belangrijke factor om rekening mee te houden is het drijfvermogen. De norm varieert van 150 tot 275 Newton. Een tweede punt is het aantal accessoires waarmee het reddingsvest is uitgerust. Er zijn modellen met ingebouwde noodverlichting, voorgevormde modellen voor een beter pasvorm en een gevoerd rugdeel.

Hulp nodig met kiezen? Bel ons

Welk drijfvermogen is nu eigenlijk voldoende? Heeft u een harnas nodig of is een reddingsvest zonder harnas afdoende? En welke accessoires zijn er allemaal? De antwoorden op deze vragen hangen af van uw lichaamskenmerken zoals lengte en gewicht. Maar ze zijn ook gebaseerd op de activiteit die u gaat ondernemen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Bel ons dan op +31 (0)73-6131763.

Andere bezoekers bekeken:

Sup board opblaasbaar | Droogpakken | Zwemvest volwassenen