• Gratis verzending vanaf €50,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Graag stellen wij ons aan u voor

 

Edwin Lieven

Mijn naam is Edwin Lieven, geboren en getogen is ’s-Hertogenbosch. Opgegroeid in een gezin waarin watersport en varen centraal stonden.In december 1995 ben ik begonnen in ons familiebedrijf en daarna direct met een NOB 1* duikopleiding gestart. Tussen 1996 en 2005 diverse opleidingen van o.a. NOB, SSI, PADI, DAN & IANTD gevolgd en veel in binnen en buitenland gedoken. 

Bij de overname van het familiebedrijf in 2000 hebben mijn broer Patrick en ik besloten ons verder te specialiseren in technische zeilkleding en duiksport, dat is wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Binnen ons huidige bedrijf ben ik o.a. verantwoordelijk voor de in en uitgaande retouren, garantie claims, reparaties en winkelindeling/presentatie.

Mijn eigen zeilervaring is beperkt, ik heb een aantal lessen gevolgd en ga enkele keren per jaar bij een bedrijfsuitje of sponsoractiviteit mee het het water op. Aan materiaalkennis echter geen gebrek, ben er al sinds 1996 mee bezig en volg zoveel mogelijk workshops en trainingen bij onze zeilleveranciers.
 
Sinds 2015 ben ik erg actief met de nieuwe watersport SUP (Stand Up Paddling) en heb ik korte tijd een van de grootste SUPscholen van zuid Nederland opgezet en sta erg vaak op het water. 
 
  
 

Patrick Lieven


 
 

Richard van Dreumel


 
 

Pieter Rutten


 
 

Ruud Verhees


 
 

Ylva Hendriks


 
 

Joyce van Bakel