• Gratis verzending vanaf €50,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Graag stellen wij ons aan je voor

 

Patrick Lieven

Ik ben geboren en getogen in Den Bosch en sinds 1997 werkzaam in het familiebedrijf. Na een studie en werk in het buitenland kwam ik in januari 1997 terug naar Nederland om in het familiebedrijf te gaan werken. Ik ben binnen Herman Lieven onder andere verantwoordelijk voor de inkoop, online activiteiten, offertes, email afhandeling, personeel en de langere termijnplanning van onze winkel.

Na het behalen van mijn open water duikbrevet heb ik al snel de vervolgopleidingen gedaan tot en met divemaster waarna ik ben gaan assisteren bij het geven van duiklessen. Ik hou van wrakduiken maar ook van de Gevelingen of een zoetwaterplas in de omgeving. Duiken is ontspannend maar kan ook een beetje uitdagend zijn en daar hou ik wel van.

Ik heb ook jaren een zeilboot gehad waarmee ik dagtochten gezeild heb en ook regelmatig een paar dagen mee weg geweest ben. De rust op het water wanneer de motor uitgaat en je alleen de wind hoort is heerlijk, net als de terrasjes en restaurants in de haven op het eind van de dag.

Ik ben enthousiast over bijna alles dat met water te maken heeft, duiken; snorkelen; zwemmen; zeilen; suppen; waterskieen; varen, ik vind het allemaal leuk. Daarnaast loop ik graag hard of ik ga lekker wandelen met mijn vriendin.

 
  
 
 

Edwin Lieven


 
 

Richard van Dreumel


 
 

Pieter Rutten


 
 

Ruud Verhees


 
 

Ylva Hendriks


 
 

Joyce van Bakel