Graag stellen wij ons aan u voor

 

Pieter Rutten

Ik woon samen met mijn vrouw Maureen en zoontje Kyano in Uden. Voordat ik 2016 bij Herman Lieven kwam werken, was ik werkzaam als Grafisch Ontwerper. Binnen Herman Lieven verzorg ik de nieuwsbrieven, reclame-uitingen en socialmedia. Daarnaast adviseer ik klanten in de winkel en ondersteun ik de webshop.

Ik ben gebreveteerd als Instructeur, grotduiker en freediver en heb daarnaast de nodige specialties gevolgd, o.a. volgelaatsmasker, self-reliant, wrakduiken, decompressieduiken, gasblender, normoxic trimix en nitrox.
Maar mijn grote passie binnen het duiken is onderwaterfotografie. Als oud-Nederlands Kampioen heb ik deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen in Zuid-Korea en ik ben dan ook zelden zonder camera onderwater te vinden. En dan maakt het voor mij niet uit of dit op een tropische bestemming is, de zeeuwse wateren of een zoetwaterplas om de hoek. Elke stek heeft zo z’n eigen uitdagingen en bijzonderheden.

In 2016 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de zeilsport. Daarna heb ik een CWO1 cursus gedaan op een kielboot en een introductie met de Lazer.

In mijn vrije tijd ga ik naast het duiken, graag met de 4x4 op pad of trek ik er op uit in de natuur met m’n camera.

 

 
  
 

Patrick Lieven


 
 

Edwin Lieven


 
 

Richard van Dreumel


 
 

Jasper Saris


 
 

Ylva Hendriks


 
 

Joyce van Bakel